Pe-Torsa 2020 avlyses


Stemingen i Oppgår’n og Kvelia er ikke særlig lystelig, når Pe, Serianne og alle andre i Pe-Torsaorganisasjonen innser at årets Pe-Torsahelg må avlyses på grunn av koronasituasjonen.
Det er riktig «tussi» å gå ut med denne nyheten sier Pe-Torsa. Serianne snufser, nikker betuttet og er så enig. Vi hadde sett fram til å ta i mot alle våre venner siste helga i august i år også, men vi må selvfølgelig følge de retningslinjene som er satt.

Men så retter de ryggen, og sier at alle trofaste Pe-Torsatilhengere ikke må fortvile. De kommer til å få oppleve Pe & co i en eller annen form i løpet av det kommende året likevel. De trenger bare litt tid til å tenke ut hvordan det skal foregå. Når de har tenkt ferdig kommer de med opplysninger vedrørende dette.

Informasjon om refusjon til dere som har kjøpt billetter til Pe-Torsa 2020 kommer i løpet av uka.

 

.triste-nyheter-2-kopi

Noe du lurer på?

Ta kontakt med oss