Ny hjemmeside med filmer i nettbutikken

Ordfører Per Toresen Kveli er skeptisk til at disse nymotens kontormaskinene tar over. Ingenting er som en velbrukt skrivemaskin er hans oppfatning


Alle som har vært innom Pe-Torsa’s hjemmeside før, legger nok merke til at den nå har kommet i ny drakt. 
Vi håper det blir enklere for dere å finne fram i informasjonen i denne nye versjonen. I tillegg blir det en endring i nettbutikken ved at det blir mulig å kjøpe eller leie filmer der. Både de filmepisodene som blir laget nå i koronaåret, og film fra tidligere års forestillinger skal bli tilgjengelige i nettbutikken.
Nå i første omgang er det filmen fra Pe-Torsa 2019 og episode 2 av de nye filmepisodene fra 2020 som er tilgjengelige. Som et introduksjonstilbud kan dere leie disse to filmene for kr 49 i 2 døgn.  Filmene fra de øvrige forestillingene vil bli tilgjengelig etter hvert utover høsten, og det vil da bli mulig å kjøpe hver forestilling og ha ubegrenset tilgang til disse.
Det vil fortsatt være mulig å kjøpe DVD av tidligere års forestillinger i nettbutikken for de som ønsker det. 

Noe du lurer på?

Ta kontakt med oss