Kvelihumor.no å da

Denne kvartetten, kjent som 3xKveli + 1Kvemo, skal underholde Pe-Torsapublikummet på kveldstid også i år. Kvartetten ble utvidet til en kvintett i fjor, da Bjørnar Holand (Anton i Pe-Torsa) ble med i gruppen. Regnestykket er dermed endret til 3xKveli + 1Kvemo + 1Holand, og de som har opplevd denne gjengen på scena før kjenner fasiten:  De sørger for veldig god underholdning med tilhørende god stemning!  

Som i fjor blir forestillingen “Kvelihumor.no å da” vist inne på Kveli samfunnshus, men med noen justeringer. De opptrer både fredag kveld, 25.august kl 22.00, og lørdag kveld, 26.august kl 21.00. Vi slipper inn litt færre tilskuere pr kveld, så det blir litt bedre plass. 
Etter forestillinga spiller de til dans, og da er det fri inngang.Noe du lurer på?

Ta kontakt med oss