Elvis (gjesteartist)

Nystartet ungdomsklubb i Kvelia, og penger til musikk på ungdomsfest. For en kombinasjon! Er det mulig å få selveste Fellows til Kvelia? De har jo spilt til dans i Bjørkvattnet, så helt umulig er det vel ikke? Det koster veldig mye penger, men med utgangspunkt i kompensasjonen grenda får etter den feilaktige munn- og klovsykediagnosen er det nå de har muligheten.
Fellows ankommer – men uten vokalist. Han har blitt frastjålet både bil, gitar og spilleantrekk. Hvordan skal de løse dette? Fellows uten vokalist, det blir jo…. ja det blir faktisk en katastrofe!
Den eneste som tar det med fatning er Agust. Ettersom han har klart å ordne avtale med Elvis Presley, kan vel han gå inn i rollen som vokalist i Fellows?  Øynene utvides til dobbel størrelse, og det tar tid før både den ene og andre får lukket munnen når de får se at sannelig er det the King som kommer! For å spille på ungdomsfesten! Aldri har det vært så god bruk for ører i Kvelia. Smilene hadde gått hele veien rundt for alle festdeltagerne, hvis ikke det hadde vært for ørene………….
Elvis ble spilt av Kjell Elvis Bjørnestad i 2018