Jubileumsmiddag

på Kveli samfunnshus lørdag 24. august kl 20.30
Bindende påmelding innen tirsdag 20.august. Kuvertpris kr 500. I prisen inngår 2 enheter drikke. 

Hans O Kveli er toastmaster for middagen. Pe-Torsaaktørene deltar på middagen (i sivil), så det blir muligheter for å slå av en prat med den/de aktørene som havner ved «ditt bord».
Styreleder for Pe-Torsa Vel, Inge Ryan, står på talerlista, og drengen Danel kommer til å oppsummere 20 år i Oppgår’n på 5 minutter. Øvrige spontaninnslag kan påregnes.

På menyen står fiskebuffet fra LiVERTEN.
Den består av:
Akevittgravet Blåfjell-røye,  Røykalaks-mousse,  Dillgravet Blåfjell-røye,  Ovnsbakt pepper-røye,  Limemarinert Blåfjell-Røye, Speket Blåfjell-røye,  Rakfisk av Blåfjell-røye,  Kakao- og chilistekt Blåfjell-røye, Røyestut.
Så har vi også godbiten Einerrøkt vill-laks fra Li-snadder.
Sist, men ikke minst, blir det en gylden mulighet til å smake LiVERTEN’s prisbelønte Grævfisk av Blåfjell-røye, beste produkt på matfestivalen i Trondheim, i åpen klasse.
Tilbehør bl.a. potetsalat, eggerøre, syltet rødløk, mandelpotet og lokalt brød fra LiVERTEN’s eget bakeri.

Påmelding jubileumsmiddagen: Pe-Torsatlf 95 86 11 01, e-post: kve-bua@online.no eller ei melding på Pe-Torsa’s facebookside.

Etter middagen vises «Artigste tå Pe-Torsa» på storskjerm inne på samfunnshuset.

Kjell Arild Brønstad spiller til dans i lavvoen fra kl 21. Gratis inngang i lavvoen.